1. kolo Krajských přeborů žactva

První kolo krajských přeborů žactva se uskutečnilo v Chrudimi, kde naši žáci a žákyně nezávodili špatně, v obou kategoriích jsme skončili na 4. místě, což není špatné a určitě je možné se dostat k medailovým příčkám.

Prvně něco o žácích, padlo hodně osobních rekordů. Jakub Jirout vyhrál 60m a skončil třetí v dálce. Výborně se uvedl Filip Štancl, když na prvních jeho závodech hodil kladivem přes 30m a dohodil se až na 3. místo. Skvěle se také umístil hostující (náš loňský závodník) Jonáš Vávra, který získal 1. místo na 800m. Jiří Koutecký obsadil výborné druhé místo v běhu na 3km. O další vítězství se zasloužili chlapci ve štafetě na 4x60m. Celkově závodilo 10 žáků a všichni z nich bodovali.

Dále něco málo o žákyních. Škoda, že žákyň závodilo pouze 7, při větší účasti by závody dopadly určitě lépe pro náš oddíl. Nejúspěšnější závodníci byla Soňa Leksová, která pro družstvo získala 22 bodů a vytvořila si ve všech vrhačských disciplínách osobní rekordy.

Všechny výsledky můžete nalézt zde: http://online.atletika.cz/vysledky/35545/

Všem závodníkům a závodnicím gratulujeme k jejich výkonům a umístěním, doufáme, že příště to bude jenom lepší a píle nevyprchá.

Leave Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *