Jakub Němec – vycházející hvězda Litomyšle!!

Mladý atlet Jakub Němec, atletická přípravka, se zúčastnil mezinárodních žákovských závodů EKAG 2018, které se konaly v Brně.

Jakub zde úžasně proměnil 3 kvalifikace na 3 finále, poté dokonce uspěl ve všem na medailových pozicích a udělal si také hned 3 osobní rekordy! To je fantastické!!

Obdržel zlato na 60m za výkon 8,47s. Stříbro v dálce, 4,86m a bronzovou medaili získal v kriketu, 47,77m. V dálce prohrál o jediný cm, ale vzal to krásně sportovně. V kriketu byl ošizen o začátek soutěže a dva pokusy díky medailovému ceremoniálu ze sprintu, což mu, bohužel, trochu ublížilo. Porazili ho jen cizinci.

Jakub cítí formu a chce ještě do halové sezóny posunout své výkony a celý atletický oddíl mu drží palce, aby to dokázal jak jen si může přát!

Zároveň děkujeme panu Radku Němcovi, který se o svého syna tak skvěle stará, doprovází ho, podporuje a nafotil pro nás i pár fotek, abychom viděli jak to tam vypadalo.

Přejeme ti hodně štěstí Jakube při dalších závodech!

Výsledky naleznete klasicky na oficiálních stránkách českého atletického svazu, nebo využijte tento odkaz: http://online.atletika.cz/upload/brno%2010-12.9.2018.pdf

Fotografie od pana Němce si můžete prohlédnout zde: https://atletika-lit.cz/photo/index.php?/category/52

Leave Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *