2. kolo Krajských přeborů přípravek

I ti nejmladší z nás stále závodí. Generace, která nás brzy nahradí vyjela do blízkého Vysokého Mýta, kde se společně setkali s ostatními oddíly. Všichni měli šanci si zde najít nové přátele, kamarády, popřípadě soupeře, které budou chtít překonat, v tom je ta pravá soutěživost.

Dívky skončily na 1. místě v celkovém počtu 4 723 bodů s náskokem přibližně 300 bodů od AC Vysoké Mýto, nádherný výkon! Chlapci bojovali urputně, dali do toho vše, ale bohužel první místo jim uniklo jen „o fous“ a obsadili druhé místo s počtem bodů 4 020, chlapci s Atletiky Chrudim měli 4 056 bodů.
Věřím, že ne všem se dařilo tak jak by si přáli, ale padaly nádherné výkony. „Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se.“ Výhra je samozřejmě příjemná, ovšem mnohem hezčí je, když si užijete krásný den se svými přáteli, doufejme, že se to všem splnilo.

Výkony všech závodníků jsou obdivuhodné, ovšem za zmínku stojí minimálně ti co nejvíce bodovali, za chlapce Antonín Hloušek, který si vybojoval nádherných 1 322 bodů a tím se stal nejúspěšnějším chlapcem tohoto utkání ze všech oddílů, z dívek byla nejlepší Bohdana Metyšová, která získala pro Litomyšl 1 420 bodů a je druhou nejlepší dívkou celého závodu. Všichni věříme, že to ostatní posune dále a budou se snažit překonat ostatní.

Všem děkujeme za úžasnou reprezentaci a gratulujeme k nádherným výkonům! Doufejme, že jste všichni dostali chuť do společných tréninků a budete dosahovat výkonů, které si přejete.

Leave Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *