46. ročník lesního běhu na Černé hoře

Přátelé běhání ve spolupráci s atletickým oddílem TJ Jiskra připravují další ročník populárního běhu pro zdraví. V městském lesíku za „autocampingem“ budeme běhat pro svoji kondici, radost z běhání, ale také i o závod. Znovu se sejdeme tradičně při otevírání lázeňské sezóny poslední sobotu v dubnu – sobota 28. dubna dopoledne.


Zavedená elektronická časomíra změří každému běžci dosažený čas a vytiskne průběžné výsledky. Intervalový start jednotlivců nebo skupin bude pro účastníky připraven od 9.30 do 11.30 hod. Přihlášky k běhu na trati dlouhé 1,2 km, 3 km nebo 6 km se přijímají na internetové adrese: http://champion-chip.cz/RegSystem/akce/BCH2018 nebo od 9 hod. na místě startu se zaplacením startovného 30 Kč. Předem podané přihlášky urychlují prezentaci s výdejem startovních čísel a čipů.

Účastníci běhu budou odměněni diplomem, malým občerstvením a případně dárky od tradičních sponzorů. Pořadatelé přejí všem účastníkům bez rozdílu věku dobrý pocit ze zdravého pohybu a doufají, že i tento běh je bude dále inspirovat k pravidelnému kondičnímu tréninku.

Jan Kubíček, foto: archiv pořadatelů

Zdroj: Litomyšlské noviny – Lilie

Načítací animace Načítání...
EAD Logo Trvá to moc dlouho?

Načíst znovu Načíst dokument znovu
| Otevřít Otevřít v nové kartě

Stáhnout [2.81 MB]

Leave Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *