Opět je zde „Čerťák“!

Jako každý rok naši atleti různého věku a silových zdatností poměří mezi sebou síly na tradičním Čertovském trojboji. Této akce se pravidelně účastní i přespolní atleti a kamarádi, které zde vždy rádi uvítáme. Přátelská atmosféra je zde podmínkou. Někdo dorazí, aby zvítězil, někdo proto, aby viděl po dlouhé době své známé a opět si užil krásný den se všemi.

Jedná se o tradici, která se každý rok uskutečňuje, ani tento rok tedy není výjimkou. Nikdo se nemusí bát, že by byl znevýhodněn, při vyhodnocování soutěže a počítání bodů se postupuje dle stanovených tabulek, všichni jsme na tom stejně, je už jen na každém jak se na to připraví.

Minulý ročník vyhrál poprvé jeden z mladších, Jan Vostřel, v tuto dobu prvním rokem junior, který se věnuje nejvíce kladivu.

Rádi bychom všechny příznivce našeho oddílu pozvali na tuto akci, aby si vyzkoušeli i něco trochu jiného než je jenom běhání či házení.

15. prosince od 16:00 začne hlavní program v posilovně atletického oddílu TJ Jiskra Litomyšl, kdo by měl zájem, od 15:00 je na programu fotbálek, basket či nějaká jiná hra na rozehřátí. Můžete dorazit a zahrát si s námi.

Můžete se kouknout jak to všem slušelo a jak probíhalo jejich snažení v tomto videu:

Načítací animace Načítání...
EAD Logo Trvá to moc dlouho?

Načíst znovu Načíst dokument znovu
| Otevřít Otevřít v nové kartě

Stáhnout [110.85 KB]

Leave Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *