Zpravodaj AO – prosinec 2023

Poslední Zpravodaj letošního roku by měl bilancovat uplynulou atletickou sezónu naše oddílu. K tomu každoročně pořádáme výroční schůzi, kde si připomeneme nejdůležitější události a odměníme ty nejlepší.
Pro všechny členy oddílu je to příležitost sejít se se všemi aktivními, zasloužilými, mladými i starými atlety a atletkami, kteří mají rádi náš sport. V přiložené pozvánce najdete všechny potřebné informace.

Po kontrole členské základny a výzvě k potvrzení nebo odmítnutí oddílové příslušnosti jsem dostal jenom čtyři odpovědi členů se žádostí o ukončení členství. Většina ostatních, kteří se v letošním (i v minulém) roce nezúčastňovali tréninků a závodů odpověď neposlala. Jejich „mlčení“ považujeme za souhlas k ukončení členství a také budou vymazáni z aktuálního adresáře oddílu.

Přespolní běhy

  • Maxim Jůza zvítězil 4.11.v tradičním přespolním běhu „Malá Pardubická cross country 2023“, škoda, že Karolína Suchánková nebyla hodnocena, protože zaběhla“ na špatně označenou cestu.
  • 17.11. se běžel v Poličce „Běh Libohájem“ a na velmi těžké 6km trati obsadila Karolína Suchánková mezi ženami 3.místo!
  • Posledním běžeckým závodem 26.11. byl „Štafetový pohár“ smíšených krajských družstev v rámci MČR v přespolním běhu mužů a žen v Dříteči. Pardubický kraj reprezentovali z našeho oddílu Karolína Suchánková v družstvu dorostu a Maxim Jůza v družstvu mladšího žactva. Stříbrnou medaili za obětavý výkon na druhém úseku štafety 4×1 km si přivezla Karolína Suchánková a Maxim Jůza doběhl se svou štafetou 4x 1km na 6.místě.
  • Vilém Voříšek se zúčastnil 10.-11.11.testovacího srazu SCM Pardubického kraje se zaměřením na obecné pohybové schopnosti a základní zdravotní prevenci

Z aktuálních zpráv:

  • Veronika Kotyzová (60m, dálka), Jakub Brychta (300m) a jako náhradník Denis Gult (výška) byli nominováni do krajského družstva pro halové mezikrajové utkání staršího žactva. Závody se uskuteční 10.12. v Praze-Stromovce a je to další příležitost k vylepšení svých osob.rekordů.
  • do soutěží družstev na rok 2024 jsme přihlásili: muže do II.ligy vedoucí družstva Pavel Baar, juniorky a dorostence do KP povede Pavel Voříšek, starší žákyně Věroslav Valenta, mladší žáky Jakub Dostál, mladší žákyně Jan Kubíček, přípravku chlapců i děvčat Lukáš Kubíček. Vedoucí budou v kontaktu se členy družstev a budou je informovat připravovaných závodech.
  • ještě jsou někteří z mládežnických kategorii, kteří neodevzdali přihlášku a nezaplatili členský příspěvek na další rok. Výzva k úhradě přiměřeného příspěvku (jako vloni) platí i pro ostatní netrénující členy oddílu atletiky- nejlépe na účet: TJ Jiskra Litomyšl 1280427379/0800 v.s.01 nebo hotově při výroční schůzi.
  • od listopadu trénujeme také v tělocvičně. To však neznamená, že pro nás zůstává prioritou trénink na stadionu, kde máme slušné zázemí šaten, posilovny a upravené nářaďovny pro kombinovaný trénink s
    posilováním. Je velká škoda, že jen málo atletů a atletek tento prostor kromě společných tréninků v pondělí pravidelně využívá.
  • dětem a nejenom dětem se nabízí zakoupení teplákové soupravy s logem oddílu, které nabízí a objednává Lukáš Kubíček. Pro trénink venku budou k dispozici žluté větrovky za 100,-Kč. Kdo ještě nemá, může se přihlásit při tréninku. Distribuci i ostatního vybavení (trika, tretry) provádí Jan Kubíček.
  • kromě pozvánky na výroční členskou schůzi připojuji letošní oddílové tabulky. Všechna ostatní statistika včetně Výroční zprávy za rok 2023 bude během prosince vystavena na webu: atletika-lit.cz

NEZAPOMEŇTE na výroční schůzi v pátek 8.12. od 17:00 v kině Sokol !

Za atletický oddíl v Litomyšli zdraví Jan Kubíček – Litomyšl 1.12.202

Načítací animace Načítání...
EAD Logo Trvá to moc dlouho?

Načíst znovu Načíst dokument znovu
| Otevřít Otevřít v nové kartě

Stáhnout [58.92 KB]

Leave Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *